Libnet.ro
UNICEF

17:00

in septembrie va avea loc cea mai mare actiune de voluntariat din lume: Ziua de curatenie globala

Adevărul Adevărul,
in septembrie va avea loc cea mai mare actiune de voluntariat din lume: Ziua de curatenie globala

Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din intreaga lume vor spune Let`s Do It! in lupta impotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu deseurile. Evenimentul va reuni 150 de tari din intreaga lume. continuă pe Adevărul

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a consumului din UE in luna aprilie

Comertul cu amanuntul cel mai important indicator al consumului populatiei a inregistrat o crestere cu 1,7% in luna aprilie in zona euro si in Uniunea Europeana, Romania plasandu-se pe primul loc, cu o crestere de 7,4% in perioada aprilie 2017 aprilie 2018, arata datele Eurostat.

Parintele Necula: Asta este cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul

Parintele sibian Constantin Necula a vorbit intr-un interviu despre femeie, la modul general, dar si despre cum o percepe el prin prisma experientelor personale. Cum vedeati femeia la 20, la 30 de ani si cum o.

Cum a disparut din Romania cea mai mare pasare. Detaliul anatomic care i-a fost fatal

Masculul de dropie poate ajunge la 18-20 de kilograme, devansand pasari de prada impunatoare prin dimensiuni, cum sunt vulturul plesuv negru sau condorul andin. Dimensiunile care l-au ferit de pradatorii obisnuiti a atras insa atentia vanatorului suprem omul care a vanat dropiile pana la exterminare.

TIFF 2018, in cifre si recorduri. Peste 135.000 de participanti la cel mai mare festival din Romania dedicat filmului

Organizatorii au anuntat ca editia viitoare a TIFF va avea loc anul viitor, in perioada 31 mai - 9 iunie, la Cluj.

LIVETEXT Buzarnescu, timorata si spulberata: Mihaela, de nerecunoscut in primul set cu Keys. Se joaca setul doi

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) joaca de la ora 12. 00 pentru un loc in sferturile de la French Open, ceea ce ar fi cea mai mare performanta pentru ea pana acum.

Impresii de calatorie ale unui jurnalist britanic: Natura, cel mai mare dar al Romaniei. Locurile care l-au impresionat

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa o vizita in tara noastra, autorul unui articol publicat in editia online a revistei The Spectator.

Buzarnescu, prea mica pentru o miza atat de mare: Mihaela a fost timorata si incordata si a parasit French Open in optimi

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) a fost de nerecunoscut in cea mai mare parte a duelului cu Madison Keys 13 WTA), iar americanca a profitat din plin de greselile adversarei.

Romania, cea mai putin remarcata destinatie de vacanta a Europei, potrivit unei prestigioase reviste britanice

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa.

FOTO Traian Basescu, din nou bunic. Cum o cheama pe cea mai mica nepoata a fostului presedinte

Senatorul PMP Traian Basescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu cea mai mica nepoata a sa, Anastasia. Cea mai mica nepoata este cel de-al treilea copil al Elenei Basescu.

Suma fabuloasa oferita pentru cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO din 1963 a devenit cea mai scumpa masina vanduta din lume, dupa ce a fost cumparata in cadrul unei licitatii pentru fabuloasa suma de 80 de milioane de dolari. Modelul 250 GTO se numara oricum printre cele mai scumpe si dorite masini din toate timpurile. Pana acum, au fost produse doar [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )